Catering

Onderstaand treft u een assortiment van ons catering-aanbod aan. Meerdere opties zijn mogelijk. Uitgebreidere lunches, hightea, borrelgarnituur en tapas zijn natuurlijk bespreekbaar tegen een meerprijs. Wat betreft de buffetten zijn er mogelijkheden voor warme, koude en themabuffetten.
 
Getoonde  prijzen zijn  p.p. en incl. 6 % BTW.
Bedrijven ontvangen een factuur excl. BTW.
 
Koffie/vlaai
Onbeperkt koffie / thee en diverse soorten vlaai.
Prijs € 5,00
 
Lunch
Verse broodjes en stokbroodjes luxe belegd met vlees, vis, vegetarisch en gezonde ingrediënten. Ook voor zoetigheid is gezorgd, rozijnenbroodjes, zoete muffins, brownies of cake en vers fruit.
Prijs  € 12,50.

Hightea
High Tea Dream vaart met verrassende lekkernijen. Bruine en witte sandwiches met cherrytomaatjes, komkommer, ei, ham, tuinkers, vlees, kip, zalm of garnalen.
Scones, marmelade, diverse soorten muffins, pancakes met citroenhoning en chocolade bavarois.
Prijs  € 18,50.
   
Borrelgarnituur
Bestaande uit 5 hapjes. Keuze uit olijven met feta-kaas, gemarineerde zontomaatjes, hapjes met gerookte zalm, paté, romige kruidenkaas, gemarineerde kipspiesjes of een hartige muffin en groentecupje.
Prijs  € 11,50.

Koud/warm buffet

Buffet een 
Koude vleesgerechten:
Achterham met asperges.
Ardennerham met galiameloen.
Diverse soorten paté.

Warme gerechten:
Beenham met champignonroom- en Stroganoffsaus.

Salades:
Koude schotel.
Waldorfsakade.
Gemengde rauwkostsalade.
Farmersalade.
Gevulde eieren.
Gevulde tomaten.

Bijgerechten:
Coctailsaus, ravigottesaus en saus Monegask.
Perziken.
Broodjes en stokbrood.

Prijs: € 15,50

Buffet twee

Koude  vleesgerechten:
Achterham met asperges.
Ardennerham met galiameloen.

Koude visgerechten:
Verse gerookte forel
Verse gerookte zalm

Warme gerechten:
Beenham met champignonroom- en Stroganoffsaus

Salades:
Koude schotel.
Waldorfsalade.
Kipsalade.
Gemengde rauwkostsalade.
Farmersalade.
Gevulde eieren.
Gevulde tomaten.

Bijgerechten:
Coctailsaus, ravigottesaus en saus Monegask.
Perziken.
Broodjes en stokbrood.

Prijs: € 18,50

Buffet drie
 
Warme gerechten:
Kalkoenhaasje in kerrieroomsaus.
Lasagne verdi agli funghi gratinata.
Lasagne met champignons, gehakt en room.
Varkenshaasmedaillons in een saus van Picardische mosterd.

Koude gerechten :
Vis:
Victoriabaars met garnituur van gerookte zalm.
Gerookte forelfilets mit dillemayonaise.
Shrimps Islande.
Gepocheerde Schotse zalm met cocktailsaus.
Krabsalade.                       
Gepocheerd filetje van Pangasius.
Talapiafilets met champagnegelei.
Tomaatje gevuld met surimi.

Vlees:
Jambon d’Ardennes met meloen.
Oxford Rosbief met haricots verts en peultjes.
Varkensfricandeau met julienne groentengarnituur.
Pâté Forestiere met oignons monégasqeus.
Vlaamse ham met asperges en remouladesaus.
Gegrilde kiprollade.
   
Salades:
Huzarensalade.
Witte koolsalade met carpaccio van perzik.
Salade capri met basilicum.
Pastasalat met tomaat en olijven.
Cashel’s blue cheese salade.
Rijstsalade met noten en rozijnen.
Paprika courgette salade.

Prijs: € 25,00
       
Tapas
Koude vleesgerechten:
Drumsticks
Chorizo
Indische gehaktballetje       
Chorizo

Koude visgerechten:
Gemarineerde scampi’s
Graved lachs (zalm).

Koude gerechten:
Aubergines gegrild.
Gegrilde champignons.
Paprikafilets van de gril.
Zongedroogde tomaten.
Olijf / Mozarellaspies.
     
Kaasspecialiteiten:
Spaanse kaas.

Bijgerechten:   
Italiaans stokbrood.
Tortilla chips met dipsaus.
Olijven.
Toastjes.

Prijs € 18,50.

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.