Yoga en Beginnen met bezinnen?!

Introductieworkshop yoga
Yoga brengt lichaam en geest in balans. Je zou het kunnen omschrijven als meditatie in beweging. De setting bij ons op het water werkt extra ontspannend.
Workshop yogaIn de introductieworkshop gaan we dynamische en statische oefeningen doen, die we bewust ondersteunen met onze ademhaling. Ook drukpuntbewegingen krijgen aandacht. Waar nodig richten we ons op corrigerende houdingen voor bv. het nek- en schoudergebied en de onderrug. Dat zijn de plekken die het in ons drukke bestaan vaak zwaar te verduren hebben. De geleerde oefeningen zijn na de workshop makkelijke in te passen in het dagelijks leven. Wie regelmatig aan yoga doet krijgt meer souplesse en kracht.

Workshop Beginnen met bezinnen?!

 “Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen u in staat bent daadwerkelijk te realiseren.”
Goethe.


In de workshop Beginnen met bezinnen?! ga je op een speelse manier in kaart brengen wat jouw grootse of juist eenvoudige wensen zijn. Pas als je bewustzijn hebt over wat je wilt en hoe dat er nu uitziet in jouw leven, kun je stappen nemen naar verandering.

Zet je wens letterlijk op de kaart, jouw landkaart met daarop alle belemmeringen, overtuigingen en mogelijkheden die daarbij horen.Wat zou je eigenlijk of eindelijk wel eens willen veranderen in je leven? Wil je jezelf fitter voelen, je niet meer steeds haasten, regelmatiger tijd besteden aan je relatie, je kinderen of vrienden? Of wil je op je werk vaker iets doen wat je echt belangrijk of leuk vindt? Misschien wil je een reis maken of juist thuis andere gewoontes leren opbouwen, zoals met aandacht iets doen.

In deze krachtige en afwisselende workshop zet je onder begeleiding van een ervaren lifecoach de eerste stap op de weg naar balans tussen wens en werkelijkheid. De inzichten die je verwerft neem je mee en kun je in je werk- en thuissituatie direct gaan toepassen.

Programma
Workshops vinden plaats terwijl het schip stil ligt.
9.30 uur: Ontvangst op the Dream met koffie en thee.
9.45 uur: Uitleg over de workshops,
10.30 uur: Start workshops.
Groep a: Yoga
Groep b:  Beginnen met bezinnen
12.30 uur: Einde activiteit.
12.30 tot 13.30 uur: lunch
13.30 uur tot …: mogelijkheid om drankje te gebruiken.

Na het programma staat er een lekkere lunch klaar. Hierna is er de mogelijkheid om heerlijk  te mijmeren op het achterdek in het zomer/winter zonnetje onder het genot van een drankje.

Kleding
Voor de workshop yoga is het handig om soepele kleding te dragen. Op het schip bestaat de mogelijkheid om je om te kleden.

Prijs
€ 67,- per persoon inclusief workshop , onbeperkt koffie/thee/ water en een lunch. Deze bestaat uit belegde broodjes met vlees/vis/kaas, salade en fruit of yoghurt.  Overige drankjes worden extra berekend.
Deelname workshop yoga maximaal 8 personen. 
Deelname workshop Beginnen met bezinnen?! maximaal 20 personen.

 Alle prijzen zijn incl BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.